Vysoko „nákazlivá“ záľuba

Som typ človeka, ktorý nevydrží sedieť na zadku a nič nerobiť. Okrem behania okolo detí, som si stále našla nejakú prácu – či už v domácnosti alebo v záhrade. Ale po 4 rokoch tohto kolobehu, som mala pocit, že mi okrem pár mozgových buniek chýba aj niečo iné.

Ten kolobeh obliekania, prebaľovania, hrania, upratovania, atď. mi po čase začal liezť na mozog (aby sme sa pochopili, robila som to a aj robím s tou najväčšou láskou). Potrebovala som kontakt s okolitým svetom, s dospelými ľuďmi a zas trochu oprášiť svoje konverzačné schopnosti.

V Eurone som sa našla. Veď čo môže byť lepšie ako zlepšiť si zdravie, upratať rýchlo a účinne a ešte aj eko!

Potreba užitočnosti

Som nesmierne vďačná za prácu, ktorú som si našla. Nielenže sa v nej spája moja láska k upratovaniu a k čistote, ale aj láska k prírode, moja túžba po pomoci ľuďom, zároveň záľuba v hľadaní riešenia, no hlavne ma vytrháva z kolobehu bežných činností a starostí. Tiež som tak v spojení s okolitým svetom, spoznávam zaujímavých ľudí a nových kamarátov.

Často sa ma pýtajú, ako to stíham. Starať sa sama o dve malé deti, o domácnosť, záhradu, a ešte aj pracovať. Jednoducho. No… Zas tak úplne jednoducho nie, ale ako sa hovorí, „Keď sa chce, všetko sa dá“. A keď práca navyše baví, tak potom je chuť veľká.

Vymenila som večery pri pozeraní TV za upravovanie fotiek, strihanie videí, samovzdelávanie a hľadanie odpovedí. Niekedy sa síce cítim ako chobotnica s dvoma hlavami a mobil s kľúčmi častokrát hľadám aj v chladničke, ale vyhovuje mi to. Pretože si svoj mozog niečím zamestnávam a cítim sa tak užitočná a potrebná.

Koníček ako práca

Na začiatku bolo pre mňa skúšanie nových výrobkov od Eurony a fotenie perfektných výsledkov takým „súkromným koníčkom“. Tešila som sa z každej vypranej škvrny, lesknúceho hrnca alebo rúry, z ušetrených ale aj zarobených peňazí. Ale najväčšiu radosť som mala zo zdravia svojich detí!

Po čase používania Eurony a teda výmeny bežne dostupných prostriedkov z drogérie som zistila, že všetky mastičky a kortikoidy sú už dlhšie nedotknuté. Dlhoročné kožné problémy mojich drobcov sa jednoducho vytratili.

Tým, že Eurona má produkty bez fosfátov, chlóru, formaldehydu, perbonátov a produkty s označením Natural Product (bez SLS/SLES, parabénov, alergénov, a syntetických farbív), je bezpečná a vhodná aj pre osoby s extrémne citlivou pokožkou a alergiami, a ja som šťastná, že sme tejto českej značke dali šancu.

Kto raz začne, už nechce prestať

Uvedomila som si, že som sa v Eurone našla. Je ekologicky šetrná, účinná a naviac krásne rozvonia môj domov. Tak prečo o nej nepovedať a pomôcť tak aj ďalším ľuďom, mamičkám a detičkám? A tak som postupne „nakazila“ svoje okolie.

Pretože kto raz začne, už nechce prestať. Eurona je „vysoko nákazlivá“. 😊 Veď čo môže byť lepšie ako zlepšiť zdravie sebe i rodinným príslušníkom, upratať rýchlo a účinne, v podstate bez námahy a ešte aj eko!

Takto sa začala moja ekologická cesta… Radila som susedom, kamarátkam, mamičkám, ba aj učiteľkám zo škôlky. Chodili mi samé pozitívne a ďakovné správy. Okruh spokojných známych sa rozširoval a mňa to stále viac a viac začalo baviť a napĺňať.

Robím to rada, robím to pre vás a so srdcom ♥

0 komentárov

Odosla komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Viac z tejto kategórie

Šetri svoj čas ekologicky, prihlás sa na odber noviniek a získaj Návod ako vyčistiť každý fľak, či škvrnu úplne ZDARMA!

Copyright © 2024 Ing. Lenka Strelcová